مقایسه تغییرات قیمت اقلام اصلی سفره خانوار در طول دوره ۸ ساله دولت نشان می‌دهد ۲۰ قلم از اقلام اصلی مصرفی خانوار به‌طور میانگین ۴۰۰ درصد افزایش قیمت داشته‌اند. در بین این اقلام، چای خارجی با ۵۵۸ درصد، بالاترین افزایش قیمت را داشته است. قند با ۵۱۷ درصد در رتبه دوم و شکر با ۴۸۸ درصد در رتبه سوم قرار دارد. تن ماهی با ۴۸۶ درصد و ماهی قزل‌آلا با ۴۵۶ درصد در رتبه‌های چهارم و پنجم با بیشترین افزایش قیمت قرار دارند. درصد ,قیمت ,افزایش ,اقلام ,افزایش قیمت ,اقلام اصلی ,قیمت اقلام منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

۳+۱ روش مطمئن برای تست خرابی باتری ماشین گروه تواشیح طارق تبریز پورتال و سایت تفریحی خبری ایرانیان سالیان سفر مطالب حوزه لوازم التحریر و نوشت افزار TelegramGroupLink لینک گروه تلگرام NOINDEX فلزیاب تصویری انتنی نقطه زن حرفه ای09909061300