مزه ها و تاثیرات آنها در غذاها ما هر روزه و طی عمر خود مواد غذایی مختلف میل می کنیم و طی تجربه چیزهایی از مزه ها می آموزیم . ولی نمی توانیم در جا شرح کاملی از اثر بخشی هر مزه در غذاهای مختلف و یا ترکیب مزه ها با یکدیگر ارائه کنیم . اما پزشک دانشمندایر ان پور سینا در کتاب قانون جلد دوم به تاثیر مزه ها برروی غذاها پرداخته و فهرستی از آنان بصورت زیر بدست می دهد: "• اثر مزه شيرين عبارتند از: پخته گردانيدن، نرم كردن، تكثير غذا. منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

یک زن مینویسد باز تولید اندیشه علوم انسانی bedroomdesign طرح توجیهی گلیم بافی|طرح توجیهی پرورش شتر مرغ|طرح توجیهی پرورش زنبور عسل|طرح توجیهی نان فانتزی علمی سامسونگ گلکسی دانشگاه پویا گیمز | جدیدترین از ما بخواهید